Een eerste blik op Rough Canada
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
14 Juni 2006 | Canada, Orillia
14 Juni 2006 - 20:54
Michel En Wilma:
Fred en Ans,
Het klinkt allemaal super (m.u.v. de wijn). Geniet van het goede leven daar (maar helaas met wat minder wijn). We volgen jullie reisverslag met veel belangstelling en plezier.
Groetjes
';khvgvcc vbbbgbhbkkkvb1w3566tytgfdxxzxsxxxcjmnm xzxxnhnjgbgbvxg ffcf1041212
Dikke kus Niek -
15 Juni 2006 - 07:06
Mirel:
Zo te lezen hebben jullie veel te zien. Niek wil nu alleen nog maar de Jeep (oohhh een Hummur), vrachtwagen (oodd wat een groooootuh) en is helemaal verliefd op Bailie (aaagghhh vriendinnetje van Pip)
En zoals je kunt zien heeft hij ook een stuk getikt.
Het lijkt me een geweldig land om zo in rond te rijden. Gezellig om ook even bij de familie langs te gaan.
Inmiddels is het hier flink gaan regenen, dus de tuin zal weer flink gaan groeien de komende dagen.
Verder hier alles rustig en goed. Vandaag gaan we naar de dierentuin, omdat Niek natuurlijk wel even wat beesten moet zien nu hij de kinderboerderij bij opa en oma niet ziet....
Dikke kus!!! -
15 Juni 2006 - 09:26
Wim En Lida:
Je side werkt goed.Hier gaat alles naar wens.Wij wensen jullie verrekte veel plezier en geniet vooral van al datgene dat het leven biedt.
Een dikke kus van Pip voor z'n mooie girl friend.
Groetjes van de oppassers.