Borgo Vallone - Reisverslag uit Olmo Gentile, Italië van Fred Meij - WaarBenJij.nu Borgo Vallone - Reisverslag uit Olmo Gentile, Italië van Fred Meij - WaarBenJij.nu

Borgo Vallone

Door: Ans en Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

31 Mei 2011 | Italië, Olmo Gentile

Hier in de Borgo in the middel of nowhere een internet verbinding. Weliswaar in de tuin, maar dat maakt niet uit, we kunnen buiten ontbijten en dus reisverslagen maken (en misschien nu wel twee keer, want de eerste keer ging het helemaal mis met de verbinding). Gisteren een prima reis gehad van Soglio naar Olmo. Afscheid genomen van de kerkklokken (gelukkig) en via Milaan en Turijn richtkng Olmo. Tussen Milaan en Turijn een wat troosteloos landschap, industrie en heel veel rijstvelden (vanwege de risotto natuurlijk). Via de routebeschrijving van Natasje en Ed uiteindelijk de Borgo vallone gevonden (zelfs de Tom Tom ging zo nu en dan zijn eigen weg) via de al eerder genoemde geitepaadjes. Een hele mooie rustige stek met een zwembad en een heerlijke ruime kamer. En....met een aparte douche, dus geen geklloi meer met een handdouche in de badkuip. Voor gisteravond had Natasja eentafel gereserveerd in het restaurant bij de buurman. Een heerlijk autentiek Italiaans familie restauirant met eerlijk eten. Met ons gebrekkige Italiaans (de iPad met de cursus Italiaans dus vergeten) bleken we uiteindelijk twee voorgerechten te hebben besteld (vandaar dat het menubord ook steeds bij ons bleef staan). Deze waren echter zo lekker en veel dat we het er maar bij hebben gelaten en gelijk naar de 'dolce'zijn overgestapt. Vandaag gaan we naar Acqui Terme, naar de markt en daarna naar een Grappa disteleerderij. Vanavond staat een wijnproeverij op het programma. Helemaal goed dus en of er vanavond dan ook een reisverslag komt......

• 31 Mei 2011 - 15:38

Schuppies Hilversum:

Italiaans eten, grappa en wijnen...wat kan het leven toch mooi zijn. Als je daarbij ook nog mag genieten van een mooie route met een Boxter, dan kan het leven helemaal niet meer stuk.
    Zo af en toe dromen we even met jullie mee.
    Groetjes en geniet van het goede leven.
    M&W