Gillende chinezen
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
22 Juni 2013 | Zwitserland, Luzern
Morgen staat de tocht naar Como/Moltrasio op het programma. Het is nog even wachten op de weersvoorspellingen of we de Gotthard over gaan of toch de tunnel nemen. Door de wolken rijden (zoals vandaag het geval zou zijn geweest) is toch niet waar we voor komen. We zullen het morgen weer laten weten!
En om jullie gerust te stellen, vandaag was het prima weer, de regen van vannacht was vanmorgen verdwenen en we hebben een prima stadsweerdag gehad!
22 Juni 2013 - 18:09
Co.:
Nu krijg ik een slapeloze nacht.
De vraag blijft in mijn hoofd zitten.
WAAROM LIEPEN DIE CHINEZEN TE GILLEN EN TE RENNEN.
Dat vertelt het verhaal niet.
Kanniewaarzijn denk ik.......
Eet smakelijk vanavond
22 Juni 2013 - 20:26
Mirella En Niek:
Helemaal eens Co, zo'n half verhaal hebben we niks aan. Onze nachtrust gaat er nu aan, nu wij ons steeds afvragen waarom...
En inmiddels kun je natuurlijk vloeiend 'Mosckowitits'? Haha
Goede reis morgen!
Hier regen, regen en regen :( -
22 Juni 2013 - 22:39
Lida En Wim:
Jullie een slaaploze nacht van de chinesen hoe is het mogelijk, wij bijna van de schapen.
Veel plezier morgen. groetjes. -
23 Juni 2013 - 13:03
Michel & Wilma:
Hoi Fred en Ans,
Even een wat latere reactie dan normaal...wij waren 2 dagen buiten de deur aan het genieten van mooi eten/drinken e.d. (wat hebben we het toch slecht).
In 2 dagen hebben jullie zoal het nodige al weer beleefd. Hoe kan het ook anders. Lekker surfen met de 911 over de autobahn, kapotte airco en gillende Chinezen. Maar bovenal...vooral lekker genieten van het goede leven.
Uiteraard zijn we zeer benieuwd hoe jullie de Gotthard gaan/hebben beslecht. We gaan uit van het goede en dat betekent mooi weer en dus over de berg en niet door de tunnel. Een super belevenis met de 911 C4!!!
Geniet van het goede leven en heel veel plezier weer.
Groetjes
M&W