Nog maar twee weken - Reisverslag uit Varsseveld, Nederland van Fred Meij - WaarBenJij.nu Nog maar twee weken - Reisverslag uit Varsseveld, Nederland van Fred Meij - WaarBenJij.nu

Nog maar twee weken

Door: Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

08 Juni 2016 | Nederland, Varsseveld

Over twee weken is het weer zo ver. Dan starten we de bolide en vertrekken met de kap dicht richting Zuid Duitsland. Het water loopt ons al in de mond als we denken aan de welverdiende schnitzel die wij 's avonds in Lorrach gaan nuttigen. De 996 heeft nieuwe sloffen, uitgebreide onderhoudsbeurt gehad en wordt a.s. Donderdag nog even gepoetst en voorzien van een nieuwe teflon bescherming. Niets staat ons dus in de weg om weer heerlijk te gaan genieten van een fantastische vakantie in de Borgo. We hebben nog geen signalen van opdringerige relmuizen ontvangen dus het vijgenblad kan thuis blijven.

Het enige waar we ons druk over moeten maken is: Wat nemen we nu wel en niet mee? Tenslotte gaan we deze keer bijna 14 dagen op pad en is de hoeveelheid bagage gelimiteerd tot de standaard 996 kofferset. Dat gaat nog wel ff een puzzeltje worden, mochten de lezers nog tips hebben dan vernemen wij die graag.

Natuurlijk gaan we ook weer tijd inruimen voor het dagelijkse reisverslag. Nu er geen signalen van relmuizen zijn moeten we op zoek naar andere zaken waarmee we jullie weer vermaken en hopelijk jullie fantasie prikkelen. Wellicht worden we dit keer overvallen door wilde zwijnen (tenslotte hebben we die vorig jaar al een keer gespot), viriele vuurvliegen of fladderende vleermuizen. Je weet het maar nooit. En natuurlijk zullen er ook weer andere gasten zijn die we (uiteraard geanonimiseerd) de revu zullen laten passeren. Een nieuw Dracula moment zullen we jullie zeker niet onthouden.

• 06 Juni 2016 - 20:16

Co:

Nou lekker ben je ermee. Zit je heerlijk aan het Idromeer vakantie te vieren en dan krijg je plotseling weer de jaarlijkse hersen-kraak-week op je pizzabord. Dit jaar dus maar liefst de hersen-kraak-twee weken. Wat zou het fijn zijn als we op serieuze verslagen zouden kunnen reageren. De toon is echter alweer gezet......wilde zwijnen, viriele vuurvliegen en fladderende vleermuizen.
    Vervolgens dienen we tips te geven om alle bagage mee te krijgen in die Goggomobiel. Er is maar één tip: Neem gewoon de Volvo mee, uiteraard met dakbak. Hebben we het gezeur ook niet dat er maar een paar doosjes van die lekkere wijnen mee kunnen. Ook leuk als we straks, als de vakanties voorbij zijn, gewoon voldoende heerlijke kwalitatieve Italiaanse wijn kunnen drinken in Varsseveld.
    Tot slot wens ik de uitbaters van de Borgo wijsheid toe.
    Het is maar een tip.

• 06 Juni 2016 - 22:12

Mirella:

Hoezo inpaktips? 14 dagen gedeeld door 2 (1 keer omdraaien), dus 7 onderbroeken plus een tandenborstel. Past prima denk ik?
    Des te meer ruimte om de voorraad in de wijnkelder (hebben jullie die al bij firma Heeze geregeld?) aan te vullen!