Een spannende dag
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
24 Juni 2016 | Italië, Olmo Gentile
Het restaurant lag inderdaad op een hele mooi plek. Hoog op een heuvel met prachtig uitzicht over de hellingen gevuld met wijnranken. Vriendelijke bediening, een wijnkaart om van te smullen en heerlijk eten. Een adresje om te onthouden. De terugreis (met de kap open) verliep prima al schrokken we wel van wandelaars op de provinciale weg, donker gekleed en nauwelijks zichtbaar en een eenzame fietsster langs de kant van de weg op het laatste stukje richting Borgo. Weer een nieuwe ervaring zullen we maar zeggen.
Maar goed, terugkomend op de opening van deze dagbelevenis. Al enige dagen bespeuren we een nare lucht bij de ingang van de Borgo. Een kadaverlucht. En volgens een van de gasten (een anesthesioloog) moet het iets groots zijn en aangezien het grootste wat hier rond loopt aan mens is zijn de speculaties niet van de lucht. Zou het dan toch een van de jagers zijn die hier in het bos zijn Waterloo had gevonden of was het buurvrouw Maria die (voor de zoveelste keer) achterna gezeten was door haar echtgenoot en met een hartinfarct nu tussen de struiken lag te ontbinden. We gaan het vandaag ontdekken want Ed is er samen met Diva de labrador op uit gestuurd om het geheim te ontrafelen. Morgen dus de ontknoping.