We worden achtervolgd
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
23 Juni 2016 | Italië, Olmo Gentile
Na flink wat motorgebrul te hebben laten klinken (tenslotte moest Ed helpen met de bagage en blijkt motorgeluid de beste manier om hem van onze komst op de hoogte te stellen) naar onze oude vertrouwde suite. Niet de nieuwe want het privé terras bij de bestaande suite vond Ed toch wat meer bij ons passen. Een welkomstbubbel van de Borgo Maragliano (de favoriet van Mario) de laatste Wetenswaardigheden uitgewisseld en ons opgemaakt voor de pizza avond. Met het gehele gezelschap van de Borgo een hele gezellige zelfbak avond gehad, heerlijk buiten gezeten en genoten van de mooie avond.
Teruggekomen op onze kamer was het even schrikken. Op de tafel zat een relmuis ons brutaal aan te kijken met iets in zijn ogen van: Ha, daar zijn jullie weer en onze vrienden in het buitenlandse hebben nu gelukkig vrij spel! Wat zou dat nu weer te betekenen hebben? Snel maar even de huisoppassers gebeld om te vragen of hun iets opgevallen was. En ja hoor, al snel kregen we bijgaande foto onder ogen. Zelfs de Spoorstraat was niet meer veilig voor ze. Vrij spel maar dat weerhoudt ons gelukkig niet om hier heerlijk vakantie te vieren. Met de in onze kamer aanwezige relmuis hebben we uiteindelijk vrede gesloten dus hiermee kunnen we het hoofdstuk relmuis afsluiten. Op naar nieuwe avonturen.
Ontbijt vanmorgen heerlijk buiten genoten en nu op naar het zwembad voor een heerlijke rustige dag onder de blauwe hemel. Het moeilijkste besluit van de dag hebben we al genomen, namelijk waar we vanavond gaan eten. Morgen dus weer nieuwe belevenissen uit de Borgo.
23 Juni 2016 - 17:43
Michel & Wilma:
Hoi F&A,
Yep, hotels, eten en drinken is altijd schrikken in Zwitserland. Het belangrijkste is dat jullie hebben genoten van het eerste deel van de vakantie.
En toen...op naar de Borgo. Zo te lezen hebben jullie lekker kunnen cruisen met de cabrio...ook weer in de pocket.
Tja en dan die relmuizen...heel simpel...pak er een in z'n nekvel, neem hem mee naar buiten, laat hem de cabrio zien en zeg dan tegen hem "en nu opdonderen!". Als dat niet werkt...het recept herhalen maar dan i.p.v. de cabrio hem vlak voor Ans houden...100% zeker succes:-)!
Gewoon even virtuele spierballen laten zien.
Hopelijk hebben jullie vandaag lekker kunnen genieten van het zwembad, het mooie weer, de rust, het lekkere eten/drinken.
Groetjes, geniet lekker samen en tot het volgende bericht.
M&W