De MacFlurry als redding?
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
24 Juli 2013 | Frankrijk, Lencloître
Na (nog meer) speelgoed te hebben gescoord en een paar schoenen voor Anna dan toch maar even naar de Mac voor een versnapering en uiteraard een WiFi shot. Wat een verademing om weer eens een normale internetverbinding te hebben. in plaats van de 6KB/sec die we in ons kasteel hebben nu opeens een stortvloed aan What's Appjes, Voicemailberichten, etc. En tussen het deleten van de meeste boodschappen door (het is en blijft tenslotte vakantie) genieten van een McFlurry M&M. Weer helemaal up to date terug naar Lencloitre waar de lucht inmiddels was opgeklaard en Niek het zwembad weer voor geopend verklaarde om de nieuwe Robofish te proberen.
Vol met verhalen over prinsen en prinsessen kwam de rest van de familie ook weer thuis en binnen de kortste keren was het weer een drukte van jewelste in het zwembad.
Overigens hebben we hier bij het kasteel ook een kasteelezel. Zijn naam is Nikos en 's avonds na het eten dan brengen de kleinkinderen hem de schillen en het overgebleven brood. Ze hoeven hem onderhand maar te roepen of hij komt al balkend aangerend. Ook in de dierenwereld is het overduidelijk, de liefde van de man gaat door de maag. Daarover hebben we overigens niets te klagen hier. Samen maken we de maaltijd klaar, heerlijk buiten eten met een goed glas er bij en genieten van elkaar, wat wil je nog meer.
Vanmorgen zijn alle (klein)kinderen vertrokken naar Futuroscope, Anna en ik hebben een hele dag voor ons zelf. Krijgen we eindelijk de leestas een beetje leeg.
24 Juli 2013 - 17:35
Co Van Den Oever:
Lieve allemaal
Ik heb nu begrepen hoe afhankelijk jullie (ik) zijn van een goede internet verbinding.
Jullie waren zo blij met een goede verbinding dat jullie dit verslag meteen maar 6 keer gestuurd hebben. Vier daarvan waren niet te openen. Maakt niet uit, bij de andere twee lukte dat wel.
Vervolgens EZELS.
Ik wil/kan het woord niet meer horen. Dit komt door een uitzending op TV, waarin hele bijzondere ezel-praktijken in Brazilië getoond werden.
Onder het genot van de fles wijn, die ik niet gewonnen heb, zal ik jullie het verhaal vertellen.
Ik wacht op de uitnodiging.
Lieve groet aan allen
Co.