Weer op bezoek bij Gianni
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
30 September 2012 | Italië, Olmo Gentile
Daarna met Natasje en Ed naar del Bosco, een restaurant met uitzicht op de wijnvelden (als er tenminste niet zoals gisteravond mist hangt…..) en traditionele gerechten. Werkelijk heerlijk gegeten, vergezeld van een heerlijke wijn en lekker bijgepraat. Wat ons toch elke keer weer opvalt is de natuurlijke smaak, de simpelheid van de gerechten en uiteindelijk de rekening. Daar kun je in Nederland met zijn tweeën nog niet eens lekker voor gaan eten.
Nu bereiden we ons voor op het wijnfestival in Alba. Vanaf twee uur wordt er geschonken en om vijf uur is er op het marktplein het traditionele vlaggooien. Het zal ons benieuwen!
Morgen meer!
01 Oktober 2012 - 11:02
Co.:
Nu wordt het copy-paste natuurlijk. De berichten lijken op die van jullie vorige bezoek aan dit mooie stukje Italië. Copy-paste of niet, ik lees de verhalen graag. Veel plezier vandaag. Groet. -
01 Oktober 2012 - 13:33
Michel & Wilma:
Hoi F&A,
Het leven zoals we van jullie gewend zijn in Piemonte gaat weer gewoon door, nl. volop genieten!!!
De verhalen lezende loopt ons het water wel een beetje door de mond. We weten precies wat jullie bedoelen als het gaat om het fijne, smaakvolle en pure eten. Ze zijn meesters op dat vlak!
Tja...en de prijs. Waarom kunnen we dat in Nederland niet? Hier proberen ze bij de eerte gast alle kosten van de avond goed te maken met als gevolg dat er steeds minder mensen komen.
Pak alle momentjes die je kunt pakken nu jullie weer lekker daar zijn.
Groetjes
M&W